Samsung predstavio nova tri modela iz Galaxy A serije

0
8
This post was originally published on link to source

Kompanija Samsung predstavila je danas tri nova modela iz Galaxy A serije — A20e, A40 i A80, koji uz već najavljene A10, A50 i A70 pametne telefone, čine najjaču liniju kompanije u ovom segmentu.
Sasvim novi Galaxy A modeli donose brojne inovacije novoj generaciji korisnika, nudeći funkcije i iskustva najnaprednijih uređaja, za zaista pristupačnu cenu.

„Galaxy A donosi vrhunsku tehnologiju, najnovije inovacije i napredne funkcije, donoseći današnjoj generaciji najbolje od onoga što im je potrebno. Ovaj segment nudi najbolji ekran, najbolju kameru I najbolju bateriju za uložen novac“, rekao je Hadrijan Bauman, višI potpredsednik I Šef prodaje u Diviziji za mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics Evropa.

Korisnici mogu da biraju između šest različitih telefona scaron & koji najvi;e njihovom životnom stilu I budžetu. Uređaji iz Galaxy A serije imaju sve što je korisnicima potrebno — najveći i najosvetljeniji ekran, super širokougaonu kameru sa trostrukim objektivom i inteligentnu bateriju koja ne mora često da se puni.

Advertisement